Despre Gothaer
blank space

Despre Gothaer Asigurari Reasigurari

Grupul Gothaer este unul dintre cei mai mari asiguratori din Germania si una dintre primele asociatii mutuale de asigurari cu o experienta de peste 200 de ani in domeniul asigurarilor. Descopera mai multe detalii aici.

Gothaer Asigurari Reasigurari este o companie de asigurari generale care pune la dispozitia clientilor sai o gama extinsa de produse si servicii de asigurare de inalta calitate si particularizate pentru a acoperi diverse nevoi ale acestora.

Pozitionarea Gothaer, “Insurance and a little extra” (“Asigurari si ceva in plus”), se traduce intr-un plus de valoare adus produselor si serviciilor oferite, care depasesc granitele asigurarilor clasice si asteptarile clientilor: promitem ceea ce putem oferi si livram mai mult decat ceea ce am promis. De aceea clientii nostri sunt mai asigurati decat cred!

Produsele Gothaer Asigurari Reasigurari sunt accesibile atat prin intermediul sediilor proprii din Bucuresti si din cele mai importante orase din Romania, prin partenerii nostri brokeri si agenti, precum si online la www.gothaer.ro.

Viziunea noastra

Cu responsabilitate, integritate si inovatie pentru a atinge excelenta in servicii si customer care, dorim sa fim prima optiune preferata ca asigurator pentru clientii si partenerii nostri.

Misiunea noastra
  • Sa protejam cel mai bine si sa imbunatatim viata clientilor nostri, a familiilor si a afacerilor acestora;
  • Sa oferim solutii de asigurare de calitate care depasesc granitele asigurarilor clasice si asteptarile clientilor nostri.
Valorile noastre
  • Siguranta. Conteaza pe sprijinul nostru in orice aspect al parteneriatului nostru de lunga durata
  • Incredere: Promitem ceea ce iti putem oferi si iti oferim mai mult decat ti-am promis
  • Experienta. Ai incredere in prezenta si expertiza noastra istorica indelungata in domeniul asigurarilor
  • Flexibilitate. Suntem capabili sa ne adaptam profesional la orice noi circumstante
  • Inovatie. Suntem cu un pas inainte in a dezvolta produse si servicii care raspund nevoilor actuale si viitoare ale clientilor nostri
  • Pasiune. Suntem dedicati in totalitate clientilor nostri